Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Omega-3 & Fettsyror

Omega-3 & Fettsyror

Omega-3 är en fleromättad och nyttig fettsyra. Omega-3 är en så kallad essentiell fettsyra vilket innebär att kroppen inte kan skapa den själv utan du måste få i dig den via kost eller kosttillskott. Därför är det mycket viktigt att man äter rätt kost eller med hjälp av tillskott får i sig dessa livsviktiga fettsyror. Omega-3 har visat fler positiva hälsoeffekter i olika undersökningar och är bland annat bra för att sänka blodfetter i blodet, hjärnan och för att motverka inflammationer.

Köp på Apotek 365

Här på Apotek 365 har vi flera bra produkter med Omega-3. Ni kan köpa till bra priser och får hem det med en snabb leverans. i vårt utbud kommer ni hitta flera kända varumärken och vi har även en egen produkt som både är av hög kvalité och till ett bra pris, utvecklad för att ge dig som konsument ett enkelt och bra val. Vi kan erbjuda ett helhets sortiment inom hälsokost, vitaminer och kosttillskott

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ