Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Litomove pulver 200 g

Varumärke Litomove

Litomove® är ett kosttillskott som innehåller nyponpulver som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Innehåller strandnyponpulver (Rosa canina L. ) som är vilt växande nypon från södra Chile som inte har utsatts för besprutning. Vilt växande bär utsätts inte för besprutning - allt sker på naturens egna villkor. De handplockats och efter skörd bearbetas nyponen på ett skonsamt sätt för att bevara de aktivaingrediensernas egenskaper i en specialiserad produktionsanläggning i Sverige där slutförädlingen av pulvret sker. Allt sker och framställs under strikt kvalitetskontroll till en säker slutprodukt. Dosering: 2,5 g dvs 1 dosmått. Pulvret innehåller inga färgämnen och kan blandas med vatten eller juice, strös på yogurt, filmjölk eller i mat.

Användning

1 dosmått dagligen (2,5 g).Pulvret kan blandas med vatten eller juice, strös på yoghurt, filmjölk, smoothie eller liknande. Nyponpulvret tål ej uppvärmning.

Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Strandnyponpulver (Rosa canina L.)

Portion: 2.5 g (80 portioner)

Innehåll per1 portion
Strandnyponpulver2500 mg

200 gram


Märke Litomove
EAN 5702071361657

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ