Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Litomove Kollagen 30 st

Varumärke Litomove

Litomove Kollagen är ett kosttillskott med nyponextrakt, kollagen, vitamin C och koppar. Litomove Kollagen bidrar till att bibehålla välmående och rörliga leder samt att bibehålla en normal bindväv.

Kollagen finns bland annat i ben, brosk, bindväv och är ett är ett protein. Nypon kan bidra till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Vitamin C kan bidra till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion, samt att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Gjorda av handplockade från vilt växande nyponbuskar i södra Chile. Slutförädlingen av pulvret sker i Sverige.

Endast 1 tablett dagligen

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Kollagen typ II, fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), nyponextrakt (Rosa canina L.), maltodextrin, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, polyetylenglykol, karnaubavax), vitamin C (L-askorbinsyra), fuktighetsbevarande medel (glycerol), koppar(kopparglukonat).

undefined
vitamin C:12,00 mg(15% av DRI)

30 st tabletter

Märke Litomove
EAN 5702071364344

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ