Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / KORT DATUM 06-2022 D-vitamin 50 µg Gummies 60 st

Varumärke Skip

D-Vitamin i form av gummies med frisk smak av passionsfrukt.

Vitamin D är ett speciellt vitamin. Kroppen kan tillverka det själv men det kräver mycket sol, något som det i Sverige är brist på under stora delar av året. Därför är det viktigt att få i sig D-Vitamin från andra källor. Skips välsmakande D-vitamin gummie ser till att du året runt får i dig tillräckligt med D-vitamin och du behöver bara ta en tuggis om dagen!

Vitamin D bidrar till många olika funktioner i kroppen så som att upprätthålla normal muskelfunktion, normalt fungerande immunsystem, normala tänder samt normalt upptag av kalcium och fosfor.

Användning

1 gummie per dag för vuxna

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Varje gummie innehåller en hög dos D-Vitamin, hela 50 mikrogram.

Innehåll per tuggtablett (% av DRI):

Vitamin D 50 µg 500%

*DRI = Dagligt Referensintag

Innehåll

Glukossirap, rörsocker, glukos, förtjockningsmedel (pektin), kolekalciferol,surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), naturlig arom passionsfrukt, kokosolja, färgämne (svart morots juicekoncentrat, betakaroten)

Märke Skip
EAN 7331563214447

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ