Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Gevita Ro & Balans 60 tabletter

Varumärke Gevita

Gevita Ro & balans är ett kosttillskott som är tillverkad för att bidra till en positiv sinnestämmning och avkoppling. Produkten innehåller saffran som bidrar till en känslomässig balans och positiv sinnestämning, citronmeliss som bidrar till avkoppling och pantotensyra som bidrar till normal mental prestationsförmåga. Dessutom är tablettformen unik med sin mandelform, tablettformen kallas för ”The perfect tablet” och underlättar sväljande.

Användning

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett för vuxna över 18 år. Använd inte produkten om du är gravid eller ammar. Produkten kan orsaka dåsighet. Om du äter blodförtunnande medel, samråd med din läkare. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.


Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Ingredienser: citronmelissextrakt (Melissa officinalis L.), fyllnadsmedel (dicalciumfosfat, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), maltodextrin, kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), saffranextrakt (Crocus sativus L.), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxypropylmetylcellulosa, talk, modifierad stärkelse, hydroxypropylcellulosa, karnaubavax), kalcium -D-pantotenat, medellånga triglycerider (från kokosnötolja).

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Saffranextrakt 30 mg
Citronmelissextrakt 375 mg
(motsvarar 1500 mg blad)
Kamomillextrakt 50 mg
Pantotensyra 6 mg (100%)
DRI = Dagligt referensintag

Märke Gevita
EAN 5702071388791

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ