Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Eskimo-3 pure 120 kapslar

Varumärke Eskimo

Eskimo-3 Pure 1 kapsel om dagen räcker för hjärtat. Du behöver inte äta högkoncentrerad fiskolja för att ta hand om hjärtat, det räcker med en kapsel naturlig fiskolja om dagen för att uppnå en gynnsam och fullgod effekt. På köpet får du hela den feta fiskens mångfald av fettsyror, inte bara EPA och DHA. Finns på apotek och i hälsobutiker. Innehåller omega-3-fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA ochDHA. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Användning

Rekommenderat intag: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk.

Bör förvaras i skydd för ljus i kartongen.

Om du behandlas med blodförtunnande medicin eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda fiskoljeprodukter.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

FISKOLJA, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), PUFANOX® [vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, extrakt av rosmarin, SOJALECITIN, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol)], limearom

Innehåll per 3 kapslar
Fiskolja 3000 mg
Varav Omega-3-fettsyror 1050 mg
- varav EPA 480 mg
- varav DHA 300 mg

120 st kapslar

Märke Eskimo
EAN 7391325933412

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

 

 

LACTIPLUS KIDS 30

Kort datum 3 mars 2023

174

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ