Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Ögon & Öron / Smycken / Blomdahl MP Daisy Pearl White 6mm par

Varumärke Blomdahl

Allergivänliga örhängen från Blomdahl

Blomdahl Medical utvecklar hudvänliga örhängen och näspiercingar för att du ska slippa oroa diig för att utveckla nickelallergi eller någon annan kontaktallergi

Utvecklade i samråd med hudläkare, i ren medicinsk plast med Swarovski-kristaller

Levereras i sk Clean pack, som förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill.

Smyckena är tillverkade i Sverige, under fullständig kontroll och dokumentation.

Mer information om Blomdahl örhängen

Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Ta av och rengör dina smycken regelbundet med tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre.

Märke Blomdahl
EAN 7330981510391

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ