Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Vita B12 + Folsyra 100 tabletter

Vita B12 + Folsyra från Vitabalans är ett kosttillskott i form av en sockerfri sugtablett med 1000ug vitamin B12 och 400ug folsyra. Vitamin B12 bidrar till en normal ämnesomsättning och till nervsystemets normala funktion. Med folsyra som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Märke Vitabalans
Klassificering Kosttillskott
EAN 6410530055199
Rekommenderad daglig dos 1 tablett.
Sötningsmedel (xylitol), emulgeringsmedel (magnesiumsalt av fettsyror, cyanocobalamin, mintsmak, pteroylmonoglutaminsyra. Produkten innehåller ej socker, LAKTOS eller GLUTEN. Produkten innehåller ej spår av animalisk föda. Daglig dos 1 tablett innehåller: Vitamin B12 1 mg Folsyra 400 µg

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ