Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Värk & Smärtstillande

Värk & Smärtstillande

Hjälper mot värk och feber

Hjälpmedel mot värk och feber som tex huvudvärk, värk i muskler, febernedsättande mm, hittar här i vårt apotek. Vi har receptfria läkemedel som Alvedon, Ibumetin, Treo och mycket mera som hjälper mot värk och feber. Tänk på att om du ska handla receptfria läkemedel mot värk och feber så måste du vara minst 18 år gammal.

Receptfria läkemedel mot värk och feber på Apotek 365

Vi har tillstånd av läkemedelsverket för att få sälja receptfria läkemedel på Apotek 365. Man måste vara mist 18 gammal för att få köpa receptfria läkemedel och har ni frågor så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi er om ni har frågor om våra produkter, info@apotek365.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ