Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Feber / Febertermometer / MSO Thermometer IR55 - panntermometer

Varumärke MSO

Febertermometer för snabb och beröringsfri mätning mot pannan med infraröd sensor

MSO Termometer IR55 är helt beröringsfri och har mycket snabb mätning. Temperaturen visas på en stor tydlig display där bakgrundsfärg och ljud varnar för feber. Perfekt om du snabbt vill veta om du har feber eller inte. Fungerar även för att mäta temperaturen på ytor. Till exempel kontrollera hur varm mat eller dryck är eller vara säker på att vällingflaskan inte är för varm. Mätningen sker med IR teknik. Termometern har minnesfunktion för de senaste 35 mätningarna, har automatisk avstängning och en snygg och praktisk tygväska för förvaring. Termometern drivs av 2st 1,5V AAA batterier (medföljer). Storleken är avpassad för att passa i handen. 

Feber, Febertermometer, beröringsfri, infraröd, IR, MSO, IR55,

Liknande produkt: Dobi, panntermometer

Märke MSO
EAN 7350126930013

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ