Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Värk & Feber / Feber / Febertermometer / Medisana TM750 Connect Termometer IR

Varumärke Medisana

Multifunktionstermometern TM750 Connect erbjuder hög komfort för användaren. Mätningen utförs med minsta möjliga beröring på bara några sekunder. TM750 Connect är kompatibel med prisbelönta appen VitaDock+ som finns till både Android- och IOS-enheter och är gratis att ladda ned. VitaDock+ är dessutom kompatibel med Apple Health Kit, vilket gör det väldigt enkelt att föra över datan från Medisanas produkter till Apples hälsoapp. · Exakt, sekundsnabb mätning av kroppstemperaturen i örat och på pannan · Extra funktion: mätning av omgivningstemperaturen, vätskor och ytor (0-100°C)

· Visuellt feberlarm - Grön: Temperatur ok, Röd: högre temperatur

· Akustisk signal när temperaturavläsningen börjar och slutar

· Resultatet från de 30 senaste mätningarna sparas automatiskt

· Datum och klockslag i displayen · Batteridrift (2 x AAA)

· Förvaringsväska

· Certifierad medicinsk utrustning enligt MDD (Medical Device Directive)

· Bluetooth Smart (4.0) dataöverföring till VitaDock+ app för iOS och Android och VitaDock Online

Användning:

Mäta på pannan: Sätt igång termometern. Placera termometern (den gröna kåpan ska vara på) direkt mot huden, vid tinningen. Tryck/håll in den gröna knappen som finns överst på termometern och dra den sakta upp mot pannans mitt. Resultatet visas på skärmen

Mäta i örat:  Ta av den gröna kåpan. Sätt igång termometern och för in toppen på temometern i örongången yttre del. Tryck in den vita knappen med öron ikonen och läs av resutatet på skärmen.

Mäta föremål: Sätt igång termometern, håll termometern en bit ifrån objektet och tryck på den gröna knappen, läs av resultatet på skärmen.

Märke Medisana
EAN 4015588761454

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ