Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Feber / Febertermometer

Febertermometer

Köp febertermometer billigt på Apotek 365

En bra febertermometer är viktigt när man har småbarn. Det finns flera olika typer av febertermometer, en del mäter i arm hålan eller munnen och andra i ändtarmen. Många tycker att det är smidigt med en febertermometer som scannar av direkt på huden vilken temperatur man har. Det man ska tänka på med denna typ av termometrar är att graderna kan visa lite högre än vad en ändtarmstermometer gör.

Var förberedd inför förkylningstiderna

Att ha en termometer hemma kan vara bra när vi går in i de lite kallare årstiderna. Att vara väl förberedd kommer kännas bra när det väl uppstår en förkylning med feber. Här på Apotek365 kan ni välja mellan flera olika modeller och ni får det hem med en snabb leverans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ