Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Feber

Feber

Hjälp vid feber och febernesdsättande läkemedel

Feber är när man har högre kroppstemperatur än vanligt. Feber är kommer ofta tillsammans med andra symtom och problem som t ex huvudvärk, virus infektion, förkylning och ont i halsen. På Apotek 365 hittar ni febernedsättande medel som kan hjälpa snabbt och effektivt. Här kommer ni hitta både febernedsättande medel och termometrartill bra priser med en snabb leverans.

Vad är feber?

Normal kroppstemperatur brukar ligga på 36 till 37,8 grader. har man en kroppstemperatur på 38 eller mer så brukar det räknas som feber. Orsaken till att man får feber kan vara olika. Feber kan orsakas av virusinfektion, infektion av bakterier eller en förkylning.Vanliga symtom vid feber är att du kan känna dig svag, yrsel, frossa, svettningar. I de flesta fall försvinner febern av sig själv och under tiden du har feber är det viktigt att inta vätska.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ