Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hushåll / Uppladdningsbar handhållen massageverktyg

InnovaGoods gör det enkelt att prioritera din personliga vård utan några ursäkter, eftersom det erbjuder de bästa och senaste skönhets-, avslappnings- och välmåendeartiklarna! Den uppladdningsbara handhållna massageapparaten Masfin InnovaGoods är ett bra exempel på dessa! Upptäck ett brett utbud av högkvalitativa produkter som utmärker sig för sin funktionalitet, effektivitet och innovativa design.

En modern och mångsidig uppladdningsbar handhållen massageapparat, perfekt för att bekvämt och enkelt utföra en avslappnande och reparerande allmän och full massage. Du kan njuta av dess massagefunktion på olika delar av kroppen (axlar, armar, ben, fötter, nacke, rygg, etc.). Dess förlängda handtag har en ergonomisk design som gör den lätt att använda på vilken del av kroppen som helst. Dessutom är den lätt och bärbar så att den lätt kan användas var som helst utan behov av kablar eller kontakter. Dess infraröda ljus ger en mild värme som förstärker massagens effekter med en behaglig, varm känsla. Denna kroppsmassager har 5 utbytbara huvuden och gör att du kan välja mellan 12 olika massageinställningar, beroende på dina behov och preferenser. Massageintensiteten är också justerbar, eftersom den har 10 intensitetsnivåer. Det runda huvudet används för en normal och mild massage på de flesta områden på kroppen. Det runda huvudet med spets används för en djup massage (shiatsu) för specifika delar av kroppen, speciellt för att slappna av i musklerna. Huvudet med borst används för en akupunkturmassage på alla delar av kroppen, speciellt på handflatorna och fotsulorna. Det böjda huvudet används för en dränerande massage, speciellt lämplig för armar och ben. 5-fingerhuvudet används för en djup massage på stora kroppsområden som rygg, mage eller sätesmuskler. Idealisk för att bekämpa stress och trötthet i slutet av dagen utan att lämna hemmet, eftersom det ger stor avlastning, vila, avkoppling och välbefinnande. Inkluderar laddare för nätadapter.

Material: PP Färg: Svart Modern design: Ergonomisk Typ: Elektrisk Uppladdningsbar Trådlös Original och bärbar: Utan kablar Ergonomiskt handtag: Bekvämt och lätt att använda Kroppsmassage: Allmän massage för hela kroppen Axlar, armar, ben, fötter, nacke, rygg... Massagefunktion: 3000 b.p.m. 12 massageinställningar: Mångsidig och anpassningsbar Justerbar intensitet: 10 intensitetsnivåer Infraröd LED: Infraröd värme Utbytbara huvuden: x5 Nyttiga effekter: lättnad, vila, avslappning och välbefinnande Inkluderar laddare: Strömadapter AC/DC: 220-240 V / 50-60 Hz / 8,4 V / 1 A Typ av stickpropp: C Kabellängd: 95 cm Effekt: 16 W Batteri: Li-ion 1800 mAh Ungefär. mått: 11 x 45 x 8 cm Förpackning och manual på 24 språk: engelska, franska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, holländska, polska, ungerska, rumänska, danska, svenska, finska, litauiska, norska, slovenska, grekiska, tjeckiska, bulgariska, kroatiska, slovakiska, estniska , ryska och lettiska

EAN 8435527818876

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ