Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Träning / OSAKA VISION POWER - Soft -POWER - BLACK / OXY / AQUA

Varumärke Osaka

OSAKA Vision Power - Soft


Osaka Vision Power är ett padelrack som riktar sig till nybörjaren eller motionären som vill utveckla sitt offensiva spel. Rackets droppform tillsammans med en medelbalanserad vikt gör att man får en fin kombination mellan fart och kontroll.

Detta padelracket är utrustat med en yta av 100 % glasfiber vilket gör det mer skonsamt mot armen även då du kommer lite fel i träffen. Den något lägre vikten gör detta också till ett snällare val för armen.

Det har även en ruggad yta likt sandpapper som ger extra spinn och effekt vid bollträff.

Färg: Oxy fire/Aqua Blue

(Osaka Sleeve Bag ingår)

Prisvärt padelrack från Osaka för den offensiva spelaren. Även lämpligt för spelaren som har god teknik och som har tidigare erfarenhet av racketsport. 

Osaka Vision Power är ett padelrack som riktar sig till nybörjaren eller motionären som vill utveckla sitt offensiva spel. Rackets droppform tillsammans med en medel balanserad vikt ser till så att du får en jämnt fördelad kombination mellan fart och kontroll.

Detta padelracket är utrustat med en yta av 100% glasfiber vilket gör det mer skonsamt och förlåtande mot armen även när du kommer fel i träffen. Den lägre vikten gör detta också till ett snällare val för armen då den inte belastas lika mycket.

Racket har även en ruggad yta likt sandpapper, som ger extra spinn och effekt vid bollträff.

Ett perfekt val för dig som vill få mer fart i spelet utan att förlora kontrollen.

Märke Osaka
EAN 5404024590014

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans, stort lager

Få varan först - betala senare

Tryggt - kontrollerad webbplatsKöp till - utvalda produkter

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ