Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Träning / OSAKA PRO TOUR - Soft Green

Varumärke Osaka

OSAKA PRO TOUR - Soft

Detta padelracket har tagits fram tillsammans med experter som har över 30 års erfarenhet av tillverkning av padelracket. Med detta sagt så är Pro Tour Power Soft tillverkad för att ge dig maximala förutsättningar till att lyckas på padelbanan.

Pro Tour Power Soft har en mjukare kärna (Medium Density EVA foam) jämfört med sitt syskon Pro Tour vilket gör detta padelracket mer skonsamt mot armen även då du kommer lite fel i träffen. Den mjukare kärnan hjälper också spelare som behöver lite extra hjälp med farten i det offensiva spelet. Även den något lägre vikten gör detta till ett snällare val för armen.

Färg: Iconic Black/Green
Power Frame - Soft Touch 


(Osaka Sleeve Bag ingår)


Osaka är ett japanskt padelmärke som andas kvalitet.

Detta padelracket har tagits fram tillsammans med experter som har över 30 års erfarenhet av tillverkning av padelracket. Med detta sagt så är Pro Tour Power Soft tillverkad för att ge dig maximala förutsättningar till att lyckas på padelbanan.

Pro Tour Power Soft har en mjukare kärna (Medium Density EVA foam) jämfört med sitt syskon Pro Tour vilket gör detta padelracket mer skonsamt och förlåtande mot armen även då du kommer lite fel i träffen. Den mjukare kärnan hjälper också spelare som behöver lite extra hjälp med farten i det offensiva spelet. Även den något lägre vikten gör detta till ett snällare val för armen.

Detta padelracket är droppformat och har en medelbalans vilket ger en stor sweetspot och en bra mix av fart och kontroll. Med detta sagt tycker vi att Pro Tour Power Soft vänder sig till en bred målgrupp spelare där både motionärer men även duktiga motionärer/tävlingsspelare kan hitta ett bra racketval i Pro Tour Power Soft.

Ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen.

Ram:
Ramen är tillverkad med dubbelt lager japansk kolfiber vilket är det mest påkostade och exklusiva på marknaden.

Träffytan:
Träffytan är tillverkad i 100% japanskt kolfiber för bra respons och en solid träffkänsla.

Kärna:
Medium Density EVA foam.


Märke Osaka
EAN 5404024589957

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans, stort lager

Få varan först - betala senare

Tryggt - kontrollerad webbplatsKöp till - utvalda produkter

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ