Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Träning / OSAKA DESHI - TYRO Padelracket för nybörjare

Varumärke Osaka

Osaka Deshi padelracket för nybörjare

Här får du en padelracket för nybörjare. Det är inte negativt att det är en nybörjarracket, det betyder bara att den är lättare att kontrollera och hantera för en nybörjare. På grund av den runda formen och den använda konstruktionsmetoden ger det ett stor träffyta i racketen. 

Färg: Aqua Blue

(Osaka Sleeve Bag ingår)

Vision Deshi är en uppföljare till det oerhört populära instegsracket från förra året med samma namn. Den traditionella, runda formen ger nybörjaren en perfekt balans mellan kontroll och lättillgänglig fart för att erbjuda nybörjaren så mycket hjälp som möjligt i sitt spel. 

Racket är väldigt lämpligt för den nya spelaren som fortfarande övar in sin teknik och vill göra det på ett förlåtande vis. Ramen är förlängd vilket skapar en utökad sweetspot och en större felmarginal. Tack vare detta, kombinerat med den runda formen samt den låga balansen så är racket väldigt passande till den nya padelspelaren. Träffytan är av 100% glasfiber för att ge fortsatt bra känsla och skonsamhet i bollträffen.

Märke Osaka
EAN 5404024590038

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans, stort lager

Få varan först - betala senare

Tryggt - kontrollerad webbplatsKöp till - utvalda produkter

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ