Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sluta Röka / Nicorette Pepparmint, medicinskt tuggummi 2 mg 210 st

Varumärke Nicorette
Klassificering Receptfritt läkemedel

Vill du sluta röka?

Då är Nicorette Medicinskt tuggummi är ett nikotintuggummi ett bra val för dig som vill sluta röka eller börja med att röka mindre. Välj den styrka av Nicorette Medicinskt tuggummi som du behöver, följ sedan den rekommenderade behandlingstiden och trappa ner.  

Nicorette Medicinskt tuggummi kan användas ensamt eller i kombination med Nicorette depotplåster.

Behandling och användning

Behandling. Du kan använda Nicorette Mediciniskt tuggummi till rökavvänjning och rökreduktion, och beroende på behandlingsform ska du följa vissa rekommendationer.

Rökavvänjning:

Det viktigt att välja rätt styrka utifrån ditt nuvarande nikotinberoende. Om du röker mer än 20 cigaretter per dag, eller om du tidigare försök avvänja dig med Nicorette 2 mg ska du använda dig av 4 mg. Röker du mindre än 20 cigaretter per dag och inte försökt avvänja dig förut så ska du använda dig av Nicorette 2 mg.

I början av din behandling kan du ta ett tuggummi varje till varannan timme. På en dag bör du inte ta mer än 8-12 tuggummin, ta dock inte mer än 24 tuggummin per dag. Tiden för behandlingen är individuellt men bör pågå i minst 3 månader innan man successivt trappar ner på nikotin dosen. Avsluta behandlingen när du har reducerat tuggummi till 1-2 st per dag.

Rökreduktion: 

Vill du reducera din rökning ska du använda Nicorette tuggummi mellan rökperioderna för att förlänga de rökfria intervallerna och minska ner på rökningen. Har du inte minskat ner på antalet cigaretter per dag efter 6 veckors behandling bör du söka professionell hjälp för vidare behandling och rådgivning.

En behandling bör inte pågå i mer än 6 månader efter att du började behandlingen. Om det har gått 9 månader utan en möjlighet att göra ett seriöst försök att sluta röka är det viktigt att professionell hjälp söks (t ex. ”Sluta-röka-linjen” tel nr 020-84 00 00).

Tänk på:

Det rekommenderas inte att använda Nicorette tuggummi längre än 1 år, men vid vissa fall kan en något längre behandlingstid behövas för att undvika ett återfall.

Receptfritt läkemedel, läs bipacksedel

Nikotinläkemedel är receptfria läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning. Nikotinläkemedel får inte säljas till personer under 18 år eller om det finns misstanke om langning.

kan komma i den gamla förpackningen, se bilder

Märke Nicorette
EAN 7046260306967

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Receptfritt läkemedel

Nicotinell

Nicotinell Mint, medicinskt tuggummi 4 mg 24 st -

 

28

kr

71 kr

Receptfritt läkemedel

Nicotinell

Nicotinell, depotplåster 21 mg/24 timmar 21 st

 

269

kr

299 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ