Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Självtester / Könssjukdom & intim tester / Urinvägsinfektion / TestCard Urinvägsinfektion - Självtest för Urinprov

Varumärke Virtual Lab

Snabbaste vägen till vård vid urinvägsinfektion.

Resultat direkt i gratis Appen vid positivt test kopplas du till Medicheck för snabb rådgivning och  behandling. Frikort gäller.

Ett urintest för hemmabruk som ger dig resultat direkt

TestCard är ett medicinskt diagnostiskt test utformat som ett vykort med inbäddade urinstickor. En medföljande mobilapp ger ett omedelbart resultat och är uppkopplad mot digitala vårdgivare.

Så funkar det med TestCard 

TestCard är utformat som ett traditionellt vykort. Den unika produkten, som inväntar patent, består av tre inbäddade urinstickor som du enkelt vecklar ut vid användning. Den anpassade och lättanvända mobilapplikationen förvandlar mobiltelefonens kamera till en skanner av klinisk kvalitet, vilket ger användaren ett omedelbart och exakt resultat. Allt kommunicerat på ett lättförståeligt sätt på telefonskärmen.

Lätt att använda

TestCards lösning är ett lättanvänt kostnadseffektivt verktyg som främjar klinisk kvalitetskontroll av hälsa med bekvämlighet och integritet vid hemma-testning. Tidigt upptäckta diagnoser leder till tidigare åtgärder som i slutändan förbättrar utfallet för människors hälsa samtidigt som man undviker de problem som vanligtvis är förknippade med hälsotester.

Märke Virtual Lab
EAN 5060697570014

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ