Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Självtester / Könssjukdom & intim tester / Klamydiatest / Klamydia test för kvinnor -ABBLO

Varumärke ABBLO Pharma

Klamydiatest hemmatest ger dig ett svar inom 20 minuter

Detta test är främst för kvinnor eller om du vill prova för infektion i analen (ej för att testa urinrör på män)

Säkert Klamydiatest från ABBLO Pharma är ett enkelt och mycket säkert hemmatest för upptäcka om du har en infektionen av klamydia (Chlamydia trachomatis). Testet är mycket exakt och ger dig ett svar inom 20 minuter. Detta hemmatest ger samma säkra resultat som hos läkare.

Ska ej användas under graviditet.


Ditt paket innehåller: manualer, provflaska, bomullspinne, folieförpackning med testkassett och fuktskydd.

  • Samma säkra resultat som hos läkaren
  • Kan förhindra infertilitet och andra gynekologiska problem
  • Smärtfritt och enkelt att använda
  • Enkelt och säkert hemmatest för klamydia
  • Klamydiatest endast för kvinnor

Om inte klamydia upptäcks i tid kan denna infektion leda till infertilitet eller bäckeninfektioner. därför är det viktigt att undersöka och kontrollera om du har klamydia. Det är inte heller alla som får märkbara symptom av klamydia. Om du är osäker på om du är smittad, kan du med ABBLO s klamydiatest snabbt få svaret. Detta klamydiatest är säkert och smärtfritt att använda. På paketet du får enkelt beskrivna instruktioner så att du kan göra testet själv hemma, och få svar snabbt.


undefined

FAKTA

  • 5 % av alla kvinnor i åldern 18–22 år har klamydia
  • 4 % av alla gravida är smittade med klamydia
  • Över 60 000 personer är smittade med klamydia

KONSEKVENS

  • 500 kvinnor blir årligen infertila p.g.a. klamydia
  • Klamydia kan orsaka trakom, som ger kroniskt dålig syn eller blindhet

undefined

ANVÄNDNING AV KLAMYDIATEST

Först av allt, lägg foliepaketet åt sidan. Öppna det först när det ska användas.

Före provtagning, inte kissa på minst en timme. I annat fall kan resultatet bli felaktigt. Testet bör utföras på en plats där du inte kan störd.

Ta bort provet med bomullspinne

Bomullspinnen tas ut ur förpackningen

1. Välj en bekväm ställning. För in pinnen försiktigt i slidan och in i livmoderhalsen (den övre änden i slidan). Rör försiktigt runt bomullspinnen i omkring 1 minut, och dra sedan ut det långsamt den.

2. Bomullspinnens tuss med provet doppas i provflaskan, så att toppen rör vid botten. Bomullstoppen dras runt i lösningen och pressas åtskilliga gånger mot sidorna av flaskan, för att säkerställa att den blandas grundligt med lösningen i flaskan.

3. Vänta i 5 minuter. Det är viktigt att varken vänta för länge eller för kort tid eftersom detta skulle kunna leda till ett felaktigt testresultat. Observera att bomullspinnen måste ligga i provröret under hela denna tid.

Genomför klamydiatest

4. Stäng provflaskan och skaka den försiktigt en gång till. Håll provflaskan med locket uppåt och bryt av locket toppen på locket.

5. Ta fram testkassetten ur förpackningen. Placera 2 droppar av lösningen i provflaskan på provfältet ”S” på testkassetten. Säkerställ att ingen vätska hamnar direkt på svarsfältet.

6. Vänta i 15 minuter innan du läser av resultatet. Väntar du längre än 20 minuter kommer det inte vara möjligt att göra en pålitlig avläsning av resultatet.

Använd inte det här testet under menstruation och under tre dagar efter menstruationsperioden, eller om du har en pågående urinvägsinfektion.

Viktig information

Läkemedelverket vill även informera om att Klamydia ingår som en allmänfarlig sjukdom i smittskyddslagen SFS 2004:168. Enligt 3 kap 1 § framgår att "Den som vet eller har anledning  att misstänka att han eller hon bär på en allmänfarlig sjukdom eller en annan smittspårningspliktig sjukdom är skyldig att utan dröjsmål söka läkare och låta läkaren göra de undersökningar och ta de prover som behövs för att konstatera om smittsamhet föreligger.

Märke ABBLO Pharma
EAN 5713686000060

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

ABBLO Pharma

Klamydia test för kvinnor -ABBLO

 

199

kr

249 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ