Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Graviditet & fertilitetstester / Graviditetstest / ​Graviditetstest sticka - 1 styck

Varumärke Apotek365

Graviditetstest sticka 1st från Apotek365 är en av mest prisvärda graviditetstest som kan köpa online som du själv ta reda på om du är gravid.

Gravidestet är 99,6% säkert och känsligheten är 25 mIU/ml, vilket innebär att testet kan upptäcka graviditet så tidigt som 6-7 dagar efter befruktning av ägget.

Testet är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.
Du utför enkelt testet i ett uppsamlat urinprov (engångsbruk).

Bruksanvisning på svenska medföljer varje beställning

Precis som våra övriga graviditetstest testar stickmodellen efter ett hormon som uppstår i samband med graviditet (hCG). Skillnaden är att detta billiga graviditetstest är lite mindre än våra dyrare varianter. Våra billiga graviditetstest är 99,6% säkra och känsligheten är 25 mIU/ml. Bredden på stickorna är 5 mm. Tydliga bruksanvisningar ingår.

Märke Apotek365

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ