Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Multi drogtest / THC Multitest 3 i 1 - 50 ng/ml + 200 ng/ml + 300 ng/ml

Professionellt drogtester som upptäcker Cannabis, hasch och marijuana drogtest som är säkert, effektiva och billiga.

THC 50, 200 och 300 ng/ml i ett och samma test. Tanken med detta cannabis-test är att kan man lätt och enkelt få en indikation på hur hög eller låg koncentration av THC som finns i testpersonen. Detta kan ge svar på olika saker som tex när intogs förmodligen THC senast, eller har personen minskat på sitt intag av THC.

Är bra för att se nedtrappning av THC i kroppen

Med testresultatet kan man få en indikation på om en persons koncentration av THC är nedåtgående. Man kan se om en person slutat ta THC, då det tar ganska lång tid för THC att går ur kroppen.
Detta cannabistest är enkel att använda och ger snabbt svar, på bara ett fåtal minuter har du ett svar som antingen är positivt eller negativt. Om du får ett positivt svar betyder det att där finns spår av THC (cannabis) i testpersonen.

Du läser av resultatet på både kassett och dipcard tester på samma sätt. Det är endast förfarandet med urinuppsamling och provtagning (steg 1) som skiljer sig. Oftast kan du avläsa testresultatet efter ca 4-5 minuter. Om alla streck (C & T streck) syns redan efter 4 minuter, kan avläsningen avslutats (betyder att allt var negativt). Om ett eller flera streck inte har kommit fram, vänta 10 minuter med att avläsa. Om där inte har kommit fram ett eller flera teststreck (T) efter 10 minuter så är testet positivt där streck saknas. Innan man avläser ett test, ska man säkra sig att kontrollstrecket (C) kommit fram, är det kontrollstrecket inte synligt är testet ogiltigt.


Kort guide hur du använder cannabis drogtest dipcard: 

  1. Låt testpersonen kissa i en mugg
  2. Doppa de 3 stickorna till den vågformade delen testplatta för 50, 200 och 300.
  3. Resultatet framkommer efter några få minuter.
  4. Detaljerad bruksanvisning medföljer.

Cut-off: 50 ng/ml, 200ng/ml och 300 ng/ml

Hur tolkar jag svaret?

Allt handlar i grund och botten om hur ofta och i vilka mängder testepersonen använder tex Cannabis. De olika måtten berättar vilken mängd THC som detekterades i testpersonens urin. Utslag på 300 ng/ml betyder att testpersonen hade en hög koncentration av THC och har troligtvis intagit Cannabis mycket nyligen. Något förenklat så kan det illiustreras enligt denna THC skala;

Utför du detta test och får positvt utfall på alla, dvs 50, 200, 300 så kan man utgå från att det var 2-3 dagar sedan större mängder THC kom in i kroppen. Skulle du enbart få positivt på 50 och negativt på 200 och 300, då kan du utgå ifrån att det var ca 2 veckor sedan personen fick THC i kroppen.

Hur länge kan cannabis (THC) spåras:

50 ng/ml: 1-4 dygn vid enstaka intag*

200 ng/ml: 1-3 dygn vid enstaka intag*

300 ng/ml: 1-2 dygn vid enstaka intag*


50 ng/ml: 7-10 dygn vid sporadiskt intag*

200 ng/ml: 2-4 dygn vid sporadiskt intag*

300 ng/ml: 2-3 dygn vid sporadiskt intag*


50 ng/ml: 4-8 veckor vid dagligt intag*

200 ng/ml: 12-16 dygn vid dagligt intag*

300 ng/ml: 6-9 dygn vid dagligt intag*

Snabb föklaring på de olika gränserna; Beroende på hur mycket THC man intar och hur ofta så får man olika halter av THC i kroppen. Därför kan resultatet tolkas olika (tre exempel ovan). 

Exempel på tolkning; En person som gjort enstaka intag

50 ng/ml visar THC halter längst tillbaka i detta test (känsligaste mätnivån) och den högre nivån 200 kräver att THC nyligen intagits för att det ska bli ett positivt utslag. Blir det utslag på t ex 200 ng/ml var det nyligen THC kom in i kroppen (dvs halterna av THC är så pass höga att det ger utslag på 200 ng/ml). Du kan få ett positivt utslag på 50 ng/ml och negativt på 200 ng/ml. Det betyder isåfall sannolikt att det var för ca 1 vecka sedan testpersonen fick THC i kroppen men inte nyligen eftersom 200 ng/ml inte gav utslag. Hade både 50 ng/ml och 200 ng/ml varit positiva så kan det betyda att personen både intagit THC under en längre och nyligen eller enbart nyligen.

Detta test har ytterligare en nivå

Vårt känsligaste test som kan mäta användning av THC längst tillbaka är 20 ng/ml testet

Tänk på att alla detektionstider är relativa, då det är individuellt hur snabbt kroppen utsöndrar THC

Utförlig bruksanvisning medföljer.

Att testa för cannabis kan ibland vara lite problematiskt

Detta med tanke på hur länge det visar sig på ett cannabis test. Huvudorsaken är att den aktiva substansen i cannabis (THC) binder sig till kroppens fettvävnader och vid dagligt bruk av cannabis kommer mängden THC stanna kvar i kroppen. Ju mer och längre testpersonen använt THC produkter dess längre kan det också spåras

Hos en person med långvarig användning kan THC spåras i kroppen i upp till 7-8 veckor på ett vanligt standardtest med ett gränsvärde på 50 ng/ml.

Med detta cannabistest är du säker på att få ett pålitligt resultat för att se om en person använder någon typ av cannabis.

Apotek 365 drogtester är kvalitets drogtester med väldokumenterad standard. Testet är godkänt i både EU & USA och har genomgått FDA’s (Food and Drug Administration) certifiering för kvalitet och är CE märkt.

Märke Ecotest

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

Apotek365

Multitest 7 vanligaste drogerna

Ett snabbt och säkert drogtest för dom sju mest förekommande drogerna.

105

kr

 

Safecare Biotech

Drogtest saliv 6 olika droger

 

129

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ