Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Kokain drogtest

Kokain drogtest

Köp drogtest för kokain online

Här köper ni drogtest för kokain till bra priser. Dessa tester upptäcker kokain men vi har inte bara drogtest för kokain utan för alla dom vanligaste preparaten som används. Vi tycker detta är en bra möjlighet för alla som känner ett behov av att upptäcka om det finns droger i kroppen, det kan vara allt ifrån en orolig vän, förälder eller tom man själv som behöver kunna utesluta att det finns ett problem med droger. Drogtest för kokain ger dig mycket säkra och precisa svar, vi använder enbart både CE -märkt och FDA godkända tester för att säkerheten ska vara maximal.

 

Safecare Biotech

Kokain drogtest dipcard

 

45

kr

Se hela vårt sortiment av Drogtester

Hur använder man ett drogtest för kokain

Med detta test får du enkel och snabbt svar och resultat, på några minuter så vet du om testsvaret är positivt eller negativt. Om det skulle vara positivt så är sannolikheten mycket hög för att den testade personen har kokain i kroppen. Med detta test kan du spåra kokain i kroppen upp till 3 dygn.

Kort guide hur du använder denna kokain drogtest :

1. Sug upp urin med pipetten från en mugg.

2. Tryck ut ca 3 droppar på kassettens testplatta.

3. Resultatet framkommer efter några få minuter.

4. Detaljerad bruksanvisning medföljer.

5. Cut-off: 300 ng/ml Cocaine test

Vad är kokain

Kokain är en centralstimulerande narkotika som man utvinner ur kokabusken som framförallt odlas i Sydamerika. Kokabuskens uppiggande förmåga har varit känd ända sedan 1800-talet och användes mycket i medicinska syften tills man upptäckte alla farliga bieffekter. Kokain räknas lite som en lyxdrog och kostar ganska mycket pengar i förhållande till amfetamin som är en snarlik drog. Vill du läsa mer om kokain gör du det här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ