Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Cannabis drogtest

Cannabis drogtest

Ett bra drogtest för att upptäcka cannabis

Detta är ett drogtest som upptäcker cannabis. Ni kan köpa drogtest för flera olika droger på Apotek 365 och just detta kommer indikera på om testpersonen har använt, eller använder, cannabis. Cannabis är en av de vanligaste drogerna som florerar ute i samhället och är ofta en inkörsport till tyngre och svårare missbruk. Om ni misstänker att ert barn eller nära och kära har problem med cannabis så kan ni smidigt och enkelt ta reda på det med ett drogtest från apotek 365.

Se hela vårt sortiment av Drogtester

Drogtest för hemmabruk och professionellt användande

Våra drogtester är både CE märkta och FDA godkända. Detta innebär att dom har en hög kvalité och har genom gått gedigna tester och undersökningar för att kunna användas både inom professionell sjukvård och för avancerat hemmabruk. När ni utför ett drogtest kommer ni få svar direkt på om test personen har spår av drogerna i kroppen och förhoppningsvis också kunna hjälpa denna personen att få hjälp. Upptäcker ni att det finns spår av droger så rekommenderar vi er att så fort som möjligt söka professionell hjälp.

Hur utför man ett drogtest

Det är enkelt att göra ett drogtest. genom att göra ett urinprov får ni snabbt svar på om ni är positiva eller negativa, så här gör ni:

1.Sug upp urin med pipetten från en mugg.

2.Tryck ut ca 3 droppar på kassettens testplatta.

3. Resultatet framkommer efter några få minuter.

4.Detaljerad bruksanvisning medföljer.

Hur länge kan cannabis spåras med detta test?

1-4 dygn vid enstaka intag*7-10 dygn vid sporadiskt intag*4-8 veckor vid dagligt intag*

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ