Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Bensodiazepin drogtester

Bensodiazepin drogtester

Drogtest för att upptäcka Bensodiazepin

Är ett lugnande medel som är beroende framkallade och kan leda till missbruk. Bensodiazepin är ett av dom vanligaste läkemedlen som skrivs ut i Sverige och risken för att bli missbrukare av medel som innehåller Bensodiazepiner är hög om man frekvent intar det det.Här köper ni drogtest som upptäcker Bensodiazepiner, det ger snabbt resultat och svar på om den testade personen har Bensodiazepiner i kroppen. Köp drogtest som är säkra, billiga och effektiva här på Apotek 365.

 

Safecare Biotech

Bensodiazepin drogtest Dipcard

 

45

kr

Se hela vårt sortiment av Drogtester

Hur fungerar ett drogtest för Bensodiazepin

Här finns drogtest som upptäcker bensodiazepiner i kroppen. Ett slangord för bensodiazepiner och som ofta används är Benzo, detta tillhör en grupp narkotikaklassade läkemedel. Exempel påbensodiazepiner är Sobril, Stesolid, Mogadon.

Detta drogtest för att upptäcka Bensodiazepin är enkel och ger snabbt resultat, på ett fåtal minuter har du ett svar som är positivt eller negativt. Om du får ett positivt svar betyder det att där är Bensodiazepin i urinet och därmed använder, eller har använt, den testade personen troligtvis Bensodiazepin Kort guide hur du använder denna Bensodiazepin drogtest :

1. Sug upp urin med pipetten från en mugg. 
2. Tryck ut ca 3 droppar på kassettens testplatta.
3. Resultatet framkommer efter några få minuter.
4. Detaljerad bruksanvisning medföljer.
Cut-off: 300 ng/ml Bensodiazepin test

Hur länge kan drogtest spåra Bensodiazepiner?

Du kan spåra benzo missbruk flera dygn med detta drogtest.

Bensodiazepiner (300 ng/ml): upp till 10 dygn (Oxazepam och Diazepam, upp till 4 veckor).

Detta drogtest är godkänt i både EU & USA och har genomgått FDA’s (Food and Drug Administration) certifiering för kvalitet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ