Mina recept

Varukorgen är tom

Varumärke Ecotest

KÖP SJÄLVTEST FÖR ÄGGALLERGI - FASTEP

Allergisk eller känslig mot ägg ? Misstänker du att du är äggallergiker - Nu kan du på apotek365 köpa detta allergitest som kontrollerar om du är allergisk mot äggvita.

Det är vanligare med Äggallergi hos barn än hos vuxna. Äggallergi kan vara och upplevs som en besvärlig form av allergi eftersom ägg finns i så många livsmedel. Äggallergi brukar inte debutera senare i livet. Allergi mot ägg innebär att man är allergisk mot de proteiner som finns i ägg. Äggvitan är väldigt allergiframkallande men även äggulan kan ge allergiska reaktioner. De kan båda ge reaktioner vid små mängder. Detta allergitest testar och visar om du är allergisk mot äggvita.

Detta test utförs hemma, skickas ej in till labratorium utan testresultatet visas direkt.

Detta test används inte för att ställa diagnos, används endast för att ge en indikation. Det är endast läkare som ställer diagnos, vilket görs efter diverse prover samt kliniska undersökningar. Det är viktigt att söka adekvat rådgivning/vård vid symptom, oavsett resultat på självtestet.

Vanliga symptom vid äggallergi

Symptom som kan komma, en eller flera samtidigt, och med olika intensitet är bland annat nässelutslag, eksem, diarré, magont, kräkning, svullnad i ansiktet, klåda i gommen eller luftrörsbesvär. Vid mycket svår äggallergi kan man reagera så starkt att man får en allergisk (anafalytisk) chock och behöver läkarvård omedelbart.

Upptäck äggallergi

Vanligt är att göra ett allergitest, genom blodprov eller pricktest på huden, för att se om kroppen har bildat IgE-antikroppar mot ägg. Apotek 365 allergitest fungerar på ett liknande sätt och ger indikation på om det bildats IgE-antikroppar vilket indikerar på att det kan finnas en allergi mot äggprodukter.

OBS är man osäker och får kraftiga symtom som påminner om äggallergi rekommenderar vi er att i första hand ta kontakt med sjukvården för att säkerställa vad ert problem kan bero på.

Allergen (F1) snabbtest är ett snabbt test för det kvalitativa avgörandet av äggvitespecifik immunglobulin E (sIgE) i mänskligt serum, plasma eller helblod. Testet, i samband med övriga kliniska observationer, är avsett att identifiera den patient vars allergiska symptom kan förmedlas av äggvitespecifik immunglobulin E (IgE) typ 1-överkänslighet.

Medföljande material

  • Enskild test
  • Bipacksedel
  • Engångspipett
  • Buffert för helblod
  • Steril lansett Alkoholservett

Material som är nödvändigt men ej medföljer:

  • Provbehållare
  • Timer

Känslighet
Den analytiska känsligheten för Allergen (E1)-snabbtest är 0.7IU/mL.

Tillförlitlighet

En klinisk utvärdering genomfördes där resultat från Allergen (E1)-snabbtest jämfördes med ett annat kommersiellt tillgängligt allergitest. Resultatet från studien, vilket omfattade 87 serumprov, visade 97,7% tillförlitlighet hos Allergen (E1)-snabbtest i jämförelse med immunoblot.

Läs bipacksedel och användarinstruktioner klicka här

Märke Ecotest

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ