Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sex & Lust / Sexleksaker / Vibrerande ägg

Vibrerande ägg

Ett vibrerande ägg kan användas på flera sätt och är i grund och botten en liten mini vibrator som är äggformat. Formen och den lilla storleken på ett vibrerande ägg ger en kombinerad möjlighet till både stimulans och träning av muskulaturen i slidan. Ägget kan användas både till inre stimulans med eller utan vibrationer samt även för yttre stimulans med hjälp av vibrationerna. En sexleksak som ger dig många olika möjligheter.

Fjärrstyrda vibrerande ägg

Många vibrerande ägg har en fjärrkontroll som gör det enkelt att styra hastigheter och funktioner. En del har fjärrkontroll med sladd och del lite lyxigare har trådlösa fjärrkontroller. Har ni aldrig provat ett vibrerande ägg innan så rekommenderar vi er att börja med ett lite enklare innan ni köper ett lite dyrare alternativ. Tänk även på att att du med fördel använder glidmedel tillsammans med ditt vibrerande ägg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ