Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sex & Lust / Sexleksaker / Penisförlängare

Penisförlängare

Öka längden på din penis

Penisförlängare är ett sexhjälpmedel som du kan köpa på Apotek 365. Du spänner fast hjälpmedlet på din penis och bär det under ett par timmars tid varje dag, eller natt. Gradvis sträcker penisförlängaren ut din penis och du får ett resultat som innebär att din penis blir både längre och får mer omkrets.

 

Male Edge

Male edge enlarger pro

 

1 274

kr

1 699 kr

 

Male Edge

Male edge enlarger basic

 

480

kr

1 599 kr

Penisförlängare - användning & resultat

När ni använder en penisförlängare får ni räkna med att det ska göras under en period på ca 12 månader. Gradvis sträcker förlängaren ut din penis och du får ett resultat som innebär att din penis blir både längre och får mer omkrets. Det tar tid att genomföra en penisförlängning, fördelen är att ni slipper kirurgiska ingrepp som dessutom är väldigt dyra.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ