Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sex & Lust / Sexleksaker / Glidmedel

Glidmedel

Glidmedel ett hjälpmedel för bättre sexliv

Att använda glidmedel kan göra stor skillnad och är extra bra om du lider av tex torra slemhinnor. Glidmedel är bra för alla att använda vid sexuella aktiviteter. Man minskar friktionen och skyddar slemhinnorna i underlivet om man använder glidmedel. men även om du inte har problem så kan glidmedel öka njutningen under samlaget och vara en god idé att alltid använda.

 

EasyGlide

Easyglide 500 ml

 

199

kr

249 kr

 

TOYJOY - Drugstore

Toy Joy lube waterbased 100 ml

 

89

kr

Användningsråd

De flesta glidmedel du hittar här på Apotek365 är antingen vattenbaserade eller silikonbaserade. Om du använder sexleksaker så ska du även tänka på att tillsammans med sexleksaker som är gjorda av silikon ska du aldrig använda ett silikonbaserat glidmedel, sexleksakerna kan då skadas, köp då ett vattenbaserat istället. Om du använder vuxenleksaker rekommenderar vi er att alltid använda ett glidmedel. Var även noga med att kontrollera ifall ni använder kondom att det är kompatibelt med glidmedlet ni eventuellt använder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ