Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sex & Lust / Satisfyer Mono Flex Vibrator - White

Varumärke Satisfyer

Hur fungerar rabbitvibratorn Satisfyer Mono Flex?

Satisfyer Mono Flex är en rabbitvibrator med sköna vibrationer som även kan styra med en app! Rabbitvibratorn har två separata motorer som anpassar vibrationerna perfekt.

Satisfyer Mono Flex har en ergonomisk design och är gjord i ett silkeslent silikon som känns behagligt mot huden. Satisfyer Mono Flex är uppladdningsbar och 100% vattentät så du kan njuta av den i duschen eller badkaret om du vill. Använd rabbitvibratorn tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en ännu bättre känsla.

Du styr Satisfyer Mono Flex med knapparna på basen av staven eller med hjälp av din smartphone via appen. Du kan växla mellan olika vibrationslägen samt styra de olika motorerna separat. Vill du tex att endast den yttre klitorisvibratorn ska vibrera, så kan du stänga av den inre G-punktvibratorn, eller vice versa.

Du kan dessutom koppla upp Satisfyer Mono Flex via gratis appen Satisfyer Connect. Då styr du vibrationernas intensiteten genom att svepa med fingret över skärmen, eller varför inte låta Mono Flex vibrera i takt till din favoritmusik eller överlåt kontrollen till en partner som kan styra den från var som helst i hela världen!

Du kan ladda ner den kostnadsfria appen Satisfyer Connect från App Store eller Google Play för att koppla samman den med din Satisfyer Mono Flex. Om ni vill fjärrstyra rabbitvibratorn på distans ska båda parterna ha appen installerad samt vara uppkopplade till internet. I appen kan ni dessutom skriva, videochatta och prata med varandra samtidigt som sexleksaken kontrolleras.


Satisfyer Mono Flex har ett uppladdningsbart batteri som du enkelt laddar med den medföljande USB-laddaren.

Satisfyer Mono Flex rengör du enkelt genom att skölja försiktigt leksaken i ljummet vatten och använd sedan en rengöring som är avsedd för sexleksaker för att desinficera den samt skydda materialet. Spraya på den sköljda leksaken och låt sprayen verka i ca 30 sekunder. Skölj sedan av den igen och låt den lufttorka eller torka torrt med en ren handduk.

Förvaras på en dammfri, torr och sval plats så för längsta hållbarhet.

  • USB Uppladdningsbar
  • Material  ABS plast/Silikon
  • Vattentålighet 100% Vattentät
  • Längd 20,4 cm
  • Diameter 3,5 cm
  • Vit
Märke Satisfyer
EAN 4061504002637

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ