Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sex & Lust / Satisfyer Men one

Varumärke Satisfyer

Onanihjälpmedel för män som är tillverkat av det mjuka materialet CyberSkin. 

Satisfyer Men One: Masturbator för män

Tiderna när urvalet av sexleksaker för män var begränsat är förbi, inklusive enkelspårig och tråkig design. Nu finns Satisfyer Men One!
Det eleganta, svart-blå höljet på denna fantastiska sexleksak består på ovan- och undersidan av fast ABS-plast och på sidorna av mjuk, räfflad silikon. Masturbatorn i sportig lifestyle-design simulerar en häpnadsväckande blandning av oral- och vaginalt sex och den upphetsande sugeffekten ger fantastiska orgasmer. Tillsammans med en innovativ tryckregulator inuti, kan du justera Masturbatorns inre storlek och tillfredsställa din penis på bästa sätt. För din penis in i det mjuka höljet av cyberskin-material och njut av den upphetsande känslan som Men One ger - helt utan batterier eller akku. För en ännu mer intensiv upplevelse kan du använda glidgel från Satisfyer, till exempel den värmande eller kylande varianten - vilket gör din njutning extra smidig och verklighetstrogen. Efter användningen kan du rengöra din Satisfyer Men One med lite tvål och ljummet vatten, och desinficera med Toycleaner. Genom det praktiska locket kan Men One sedan stängas och förvaras hygieniskt.

Vilka ytterligare egenskaper har Satisfyer Men One?

Men One ger dig inte bara upphetsande och verklighetstrogna orgasmer, utan ser dessutom modern och elegant ut. Således tål den att ses och lämpar sig också perfekt som present för din bästa kompis. Genom den helt manuella användningen och det praktiska locket kan du bekvämt också ta med den när du reser - för oavsett var du befinner dig, är Satisfyer Men One alltid redo.

Den mjuka sleeven har en innovativ pumpfunktion och som gör att du kan styra luftinförseln. Med pumpfunktionen kan du själv justera hur tajt den ska vara. Produkten kräver inte några batterier.

Sleeven är avtagbar för enkel rengöring. Rengör den med vatten och mild tvål, alternativt specifikt rengörningsmedel för sexleksaker. För att behålla materialets mjuka och elastiska känsla, använd gärna Renewing Powder efter rengöring.

Märke Satisfyer
EAN 4049369015887

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ