Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Satisfyer Feel Secure Menskopp - 2 pack

Menstruationskoppar i Silikon av medicinsk kvalitet

Återanvändbar: enkla att rengöra, sänk ner i kokande vatten efter varje användningsperiod Lämplig för både nybörjare och tidigare användare av menskoppar  Size:15ml / 20ml Vi vet alla att menstruationen ofta kan kännas besvärlig med problem som hormonellt kaos, smärta och humörsvängningar, och om vi lägger till stressen att tampongen inte räcker till och ska bytas så blir det inte enklare. Lösningen på alla dessa problem tillhandahålls av Satisfyer menstruationskoppar, som inte bara är ett ekologiskt alternativ till tamponger eller bindor utan också förenklar vardagen under menstruationen. Feel Confident Set har två mjuka och behagliga menstruationskoppar av silikon gjorda med medicinsk kvalitet med 15 ml och 20 ml kapacitet. Dess sömlösa design gör den väldigt enkel att använda och dess rundade form och ring i botten gör den bekväm att ta på och av. Dess medicinska silikon är flexibel och anpassar sig perfekt till din kropp och dess kurvor, vilket ger dig ett säkert och hygieniskt skydd i upp till 12 timmar. En annan fördel är att inte behöva använda tamponger, vilket kan påverka din flora och orsaka små flytningar i vaginalväggen. Dessa koppar är gjorda av medicinsk silikon vilket inte skadar huden, det har stor glidkraft och stor flexibilitet. Använd ett bra vattenbaserat glidmedel, oavsett om du använder det för första gången eller om det känns torrt i vaginan. Kom ihåg att rengöra koppen innan du använder den för första gången, när mensperioden är över och varje gång du använder den. Ett bra sätt att rengöra koppen är genom att koka den, men det räcker med rent vatten efter användning under själva menstuationsperioden.

Funktioner: Förpackning med två koppar - 15 ml - 20 mlMedicinsk kvalitet silikonLämplig för nybörjare och avancerade nivåerElastisk och anpassningsbarLätt att städaAnvänd tid: upp till 12 timmarLämplig med vattenbaserat glidmedelEkologiskt alternativ

EAN 4061504002286

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ