Snabbt Tryggt Säkert

Tjäna pengar på din blogg - Samarbeta med Apotek365

Har du en blogg om hälsa, träning, ekologiska produkter, skönhet, och annat som kan passar in på våra 4000 apoteksprodukter, då kan du tjäna pengar på din blogg. Med att samarbeta med Apotek365. se så går detta.

Med vårt samarbete med Affiliatenätverket Adrecord kan du enkelt få banner på din sida genom att klistra in en kod. Affiliate är en typ av halvautomatisk annonstjänst som är väldigt populära, främst på lite mindre eller väldigt nischade bloggar och webbplatser.
I ett affiliatenätverk väljer du själv vilka annonser som ska visas på din sida. Du klistrar sedan in en kodsnutt på din webbplats där den aktuella annonsen ska visas. Har du en blogg om träning kan du till exempel lägga in reklam från vår banner om träning. Du får då betalt om någon av dina läsare klickar på bannern och sedan beställer en träningsprodukt eller något annat ifrån Apotek365.

Upplägget är enkelt men har du en allmänt hållen blogg kan det vara svårt att tjäna pengar på affiliatenätverken. Du kan ju ha hundratals läsare som ser bannern, några enstaka personer som klickar på den som faktiskt beställer något i vår online apotek med hela 4000 apoteks relaterade produkter.

De som verkligen tjänar pengar på affiliatenätverken låter ofta sitt innehåll smälta samman med reklamlänkarna för att få besökarna att klicka på dem i så stor utsträckning som möjligt.


Fördelar

+ Enkelt sätt att börja tjäna pengar

Klicka här för att läsa mer om hur jag kan tjäna pengar på min blogg

https://www.adrecord.com/sv/earn-money/apotek365