Snabbt Tryggt Säkert

Vanliga fel på sexleksaker

Fungerar inte din sexleksak?

Om din sexleksak inte inte fungerar så beror det ofta på ett hanhavandefel. Här ska du få bra tips på hur du löser vanliga fel på sexleksaker. Felen kan du ofta lösa själv och skulle du inte få igång din sexleksak så kan du alltid ringa vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Kontrollera batterier på din sexleksak!

Detta är ett av de absolut vanligaste "felen" på sexleksaker. batterier som följer med sexleksaken är inte alltid de bästa och har eventuellt laddats ur. En annan sak som du bör kontrollera är ifall det finns ett plastskydd, oftast en genomskinligt plast ark, som sitter runt batterierna. Detta ska du ta bort för att batterierna ska få kontakt men polerna.

  1. Sitter batterierna rätt? + och - poler på rätt håll, är det rätt typ av batteri
  2. Är batterierna friska? Är det kanske gamla batterier, tänk på att medföljande batterier kan vara svaga och har eventuellt för lite kraft kvar
  3. Kontrollera så att det inte sitter kvar startskydd - Speciellt på knappcellsbatterier finns ofta en liten plastskiva mellan batterierna som stoppar leksaken från att gå igång av sig själv.
  4. Lappar i batterihållaren - En del tillverkare stoppar en liten papperslapp i själva batteribehållaren. Kontrollera så att lappen inte ligger där ni sätter i batterierna

Ett annat bar tips är att alltid ta ur batterierna från sexleksaken när ni inte ska använda den mer. Batterier oxiderar lätt med tiden vilket kommer förstöra sexleksaken.

Kontrollera batterierna

.

Vanliga fel på sexleksaker


Vattentäta sexleksaker

Läs alltid bruksanviningen som följer med för att vara säker på i vilken grad sexleksaken tål vatten. En del är 100% vattentäta och andra tål mindre vattenstänk. En helt vattentät sexleksak har ofta en gummipackning och man tex behöver skruva av ett lock. Det är viktigt att skruva åt ordentligt innan du använder leksaken så den håller tätt.

Laddasexleksaken innan du använder den

Har ni köpt en helt ny uppladdningsbar leksak så ladda den innan användning då den kan vara helt urladdad. Vissa sexleksaker kräver mycket energi och behöver laddas oftare än andra.

Vad händer om sexleksaken är sönder?

Tyvärr så händer det att tekniken inte alltid fungerar och kanske du hade oturen att få ett av dessa måndagsexemplar. Men var inte orolig, vi kommer hjälpa dig! Är det fabriksfel så kommer vi eller tillverkaren att ersätta produkten. Viktigt att belysa är att om handhavaren, dvs ni som köpt produkten, orsakat felet pga oaktsamhet eller handhavandefel så kommer vi tyvärr inte ersätta produkten, så läs beskrivningar och ta hand om era produkter på ett bra sätt.