Snabbt Tryggt Säkert

Sexhjälpmedel

Sexhjälpmedel på Apotek 365

Sexhjälpmedel finns för att kunna hjälpa dig eller er som vill få ett bättre sexliv. Det finns många olika typer av sexhjälpmedel som kan vara till hjälp eller underlätta i olika syften. Här på Apotek 365 har vi flera olika sexhjälpmedel, allt från hjälpmedel för att motverka för tidig utlösning, öka stimulansen under sex, sexleksaker och olika intim produkter som tex glidmedel. Sexhjälpmedel Apotek 365 köper ni till bra priser online och här nedan ska ni få en kort inblick i de olika sexhjälpmedel ni kan hitta i vår butik.

köp sexleksaker på apotek 365


Glidmedel

Glidmedel är ett mycket bra sexhjälpmedel som nödvändigtvis inte enbart behöver användas för att man har problem med en torr vagina. Glidmedel kan användas av alla och förbättrar för de flesta upplevelsen när man har samlag. Det finns olika typer av glidmedel, de vanligaste är sk vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel. Silikonbaserat har ofta en bättre glidförmåga men ska inte användas tillsammans med andra produkter som är gjorda av silikon och inte tillsammans med de flesta typer av kondomer. vattenbaserat glidmedel fungerar tillsammans med allt.

Glidmedel är bra vid tex;

  • Om du har torra och sköra slemhinnor
  • Ger minskad friktion förebygger skav och irritation
  • Ger en bättre känsla både vid samlag
  • Underlättar användningen av knipkulor
  • Bra om du använder sexleksaker

Sexleksaker som sexhjälpmedel

Det finns många olika typer av sexleksaker och det är ofta ett bra och spännande sätt att skapa lust tillsammans. Vibrator är en mycket uppskattad sexleksak bland kvinnor och sexleksaker överlag är ett bra sexhjälpmedel för alla.

Stimulerande krämer

Många personer känner att det är svårt att känna lust och få orgasm, då finns det sexhjälpmedel i form av krämer som kan öka stimulansen och underlätta för orgasm. Dessa krämer har ofta en effekt som innebär att blodcirkulationen ökar till det område man smörjer in, som tex klitoris. Dessa krämer löser inte alla problem utan är ett hjälpmedel som kan underlätta, för att känna lust krävs mer än en kräm.

Penispumpar ett sexhjälpmedel för män

Män som har erektionsproblem och upplever att det är svårt att få stånd kan ta hjälp av en sk penispump. Penispump är ett sexhjälpmedel som med hjälp av ett vakuumtryck för blodet att strömma till penis och därmed skapa en erektion. Vill man bevara sin erektion längre så kan ett bra tips vara att använda en sk penisring.