Snabbt Tryggt Säkert

Knipkulor en bra träning om du vill motverka och förebygga inkontinensproblem

Träna med knipkulor och förebygg inkontinensproblem

Knipkulor har funnits länge och använts i tusentals år. men det är först på modern tid som man uppmärksammat att träning med knipkulor är en bra metod att förebygga problem som tex inkontinensproblem för kvinnor. Med regelbunden träning så kan man stärka sin bäckenbotten muskulatur vilken har en avgörande roll när det kommer till inkontinensbesvär. Knipkulor kan ni köpa här på Apotek365, vi har ett bra utbud med flera olika varianter och modeller. Det ni ska tänka på om ni aldrig använt knipkulor innan är att prova ett par som inte är för små, börja gärna med en lite billigare variant för att se vad ni tycker känns bra.

knipkulor

SE ALLA KNIPKULOR HÄR


Andra bra effekter av knipkulor

Knipkulor kan man använda varje dag och den har knipkulorna i sin vagina medans man är ute och går, är på jobbet eller hemma till vardags. Att regelbundet använda knipkulor kan stärka dina muskler i vaginan och undvika slapphet i vaginans knipmuskulatur. Efter graviditet kan det vara extra bra att träna med knipkulor för att återbygga och förstärka bäckenbotten och knipmuskler.

Vad är inkontinensbesvär

Ofta beror inkontinensbesvär på en förslappad muskulatur i slidan vilket gör att det blir svårt att hålla "tätt". Många kvinnor lider av detta problemet och det kan med regelbunden träning med knipkulor förbyggas och tom undvikas.

Skönare sexliv med knipkulor

En annan bra sak som kan bli en bonus är att bra träning med knipkulor kan ge ett mer tillfredsställande sexliv. När kvinnor får orgasm så är det bäckenbottenmuskulaturen som utför orgasmens ryckiga kramper som känns behgaliga. Med bra träning stärker du dessa muskler vilken kan göra att orgasmerna känns starkare.