Snabbt Tryggt Säkert

Apotek365 och våra egna produkter

Billiga vitaminer och hälsokost från Apotek365

Nu kan vi introducera våra egna produkter här på Apotek365. Ni får möjligheten att köpa prisvärda vitaminer, mineraler och annan hälsokost som vi tillsammans med en svensk producent tagit fram som ett eget varumärke. Att vi valt att ta fram en egen serie med Apotek365 produkter ser vi som ett sätt att kunna erbjud dig som kund en bra produkt till ett extra bra pris. Det finns många varumärken och produkter på dagens marknad med varierande prisbild. Apotek365 produkter vill vi att ni ser som ett bra alternativ till dessa produkter och vi på Apotek365 har lagt stor vikt vid att ha hög kvalité på produkternas ingredienser och samtidigt kunna erbjuda dem till ett bra pris.

Produkter från Apotek365

köp apotek

Omega-3 Apotek365

Svenskproducerad Omega-3 av högsta kvalité. Vi valde att sätta bra värden i produktens innehålls så att du får en bra produkt och du köper den dessutom till ett mycket bra pris. Omega-3 kan vara hälsofrämjande och bidra till flera saker, bland annat hjärtats funktion.

Zink från Apotek365

Zink är en populär produkt och vår egen Zink Apotek365 är en bra produkt som ger dig mycket för pengarna. Du får 100 tabletter till ett väldigt förmånligt pris och en kvalitetsprodukt som är tillverkad av en svenskproducent.

Multivitamin

En produkt från Apotek365 som ger dig över 20 olika vitaminer och mineraler i en kapsel. Ett perfekt kosttillskott för dig som vill göra det enkelt och få en bra produkt som är heltäckande.