Snabbt Tryggt Säkert

Apotek i Sverige

Letar du efter apotek i Sverige?

Då har du kommit till ett apotek i Sverige som finns online här. Apotek365 har de flesta apoteksvaror man kan behöva och till riktigt bra priser om du handlar online. Det finns såklart flera apotek i Sverige att välja mellan men vill köpa till extra bra priser så är Apotek365 ett bra val. I vårt apotek kommer ni hitta hälsokost, vitaminer, hemtester av olika slag, kända varumärken, välj bland tusentals produkter.

Apotek365 ett apotek i Sverige

Vilka är Apotek365

Apotek365 är en av Sveriges ledande online apotek. Här finns tusentals artiklar och allt finns på lager för snabb leverans, Apotek365 har ett eget varumärke som man kan köpa till bra priser. Tanken med det egna varumärket är att kunna erbjuda en kvalitetsprodukt till ett bra pris. Du kan köpa Apotek365 multivitamin, Omgea-3, Zink, Magnesium, Vitaminer för kvinna och man 50+, graviditetstester, allergitester, drogtester. Det kommer komma mycket mer än så här framöver då Apotek365 vill kunna erbjuda sina kunder fler kvalitetsprodukter till bra priser.

apotek365 vitaminer och kosttillskott

Fakta om apotek i Sverige

I Sverige finns det 1392 öppenvårdsapotek (2016). Sedan regleringen 2009 har det tillkommit ca 463 apotek i Sverige, främst i storstäderna. Sedan regleringen av apoteken har även öppettiderna ökat och näthandeln är än idag ganska blygsam jämfört med den fysiska. Det finns idag ca 13,9 apotek per 100 000 invånare och största tätheten hittar man i Blekinge, Västra Götaland och Södermanland och sämst i Jämtland, Norrbotten och Dalarna. Uppgifterna är hämtade från Sveriges apotekförening