Snabbt Tryggt Säkert

Apotek 365 om oss

Om Apotek 365

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. Apotek 365 är ett helt nätbaserat apotek och vi har ingen fysisk butik. Apotek 365 ingår i ett företag som äger flera olika och framgångsrika nätbutiker inom olika e-handelskoncept. Här på Apotek 365 har vi över 6000 produkter till bra priser från kända varumärken inom området kropp och hälsa. Ni kommer även hitta många ekologiska produkter och varor som underlättar din både din vardag och fritid. Vi hoppas att vi kan erbjuda dig som kund en bra service och ett enkelt och smidigt sätt att handla via nätet.

Trygg och säker e-handel på Apotek 365

På Apotek 365 kan ni handla tryggt och säkert. Vi har en säker betalningslösning via Klarna och en tillgänglig support för frågor om ni undrar över leveranstider, priser och tryggheten att handla på Apotek 365. Vi följer alltid konsumentverkets råd och regler, vår målsättning är att det ska kännas lika tryggt att handla på Apotek 365 som i en fysisk butik. Vi har även tillstånd för att sälja receptfria läkemedel, ett tillstånd som man enbart får om man är ett tillförlitligt företag som följer alla regler och normer inom branschen.

Sekretesspolicy på Apotek 365

När man arbetar med produkter som rör sig inom sjukvård och hälsa så är det viktigt med tystnadsplikt. Detta gäller all vår personal, oavsett arbetsuppgift. Vi lämnar aldrig ut uppgifter om dig eller vad du köper till någon utan att du själv godkänner det.

Miljöpolicy på Apotek 365

Vår ambition på Apotek 365 är att miljöarbete ska vara en naturlig del av vår verksamhet. Vi försöker kontinuerligt förbättra våra arbetsprocesser, leveranser och källorna till våra produkters ursprung med ett miljömedvetet perspektiv. Vi för en ständig dialog med våra leverantörer och förväntar oss att även dem ställer höga krav på sig själva och sin verksamhet. Vi återvinner i högsta grad förbrukningsvaror som tex papper, glas, metall och plast. Vi gör vårt yttersta för att skicka så få delleveranser som möjligt och tänka på åtgången av förbrukningsmaterial på så som emballage, tejp och utfyllnadsmaterial.


Kontakta oss på Apotek 365

Kundservice

E-post: support@apotek365.se
Telefon: 010- 157 34 34

Mejlfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 24 timmar.

Företagsuppgifter

Apotek365.se - Drivs av Pharmart AB


Företagsnamn: (Pharmart AB )
Organisationsnummer: (556948-1822)
Bolagsadress: (Sveavägen 94, 113 50 Stockholm)

Momsregistreringsnummer: SE556948182201

apotek 365 online