Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Ögon & Öron / Ögon / Linser & Linsvätska

Linser & Linsvätska

Köp linsvätska till dina linser på Apotek 365

För att hålla dina linser rena och mjuka behöver du linsvätska. Här på Apotek 365 kan ni köpa linsvätskor för både mjuka och hårda linser. Ta reda på vilken typ av lins du använder för att få rätt linsvätska innan du väljer vilken du vill ha. Ett annat bra tips med linsvätska är att inte blanda olika sorters linsvätskor i samma etui. Det finns linsvätskor som både rengör, desinficerar och förvarar dina linser, sk allt i ett linsvätska.

Så fungerar linsvätska

Linsvätskan rengör, sköljer och desinficerar linserna efter en dags användning. Linsvätskan håller även linserna fuktiga under förvaring. Det är viktigt att dina linser är rena och att du använder bra linsvätska. Linsvätska tar bort fetter och smuts från linsen samtidigt som det håller linserna i ett bra skick och kondition. Linsvätskans viktigaste uppgift är att se till att du inte får skador på hornhinnan eller irriterade ögon. Tänk även på att en öppnad förpackning med linsvätska kan bli gammal om den står för länge. När du väl öppnat förpackningen börjar den sterila funktionen avta direkt.

Vad är linsvätska?

I grunden är linsvätska en koksaltlösning, men det tillsätts andra ingredienser utöver det. Bland annat så tillförs elektrolyter som fungerar som en tårvätska, smörjmedel för att inte skapa friktion, tensider för att kunna återfukta, kelatbildande medel som rengör och tar bort smuts från linsen och proteinavlägsnare som gör att linsen inte blir grumlig. Linsvätska är med andra ord inte något man kokar ihop i köket.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ