Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hushåll / Musfälla Easy

Musfälla med sluten struktur för förbättrad hygien och säkerhet. Effektiv och lätt att rengöra.

EAN 6410413223073
Med Tarmos musfälla kan du fånga möss på ett hygieniskt och säkert sätt. Musen går in i plasthöljet, utlöser fällan och dör omedelbart. Ta dig tid att läsa instruktionerna noga. Spara bruksanvisningen och överlämna den vid eventuellt ägarbyte. Säkerhetsinstruktioner Barn bör övervakas så att de inte leker med apparaten. Kontrollera alltid om enheten är lämplig för platsen där du tänker använda den. Ibrugtagning Placera bete i fällan genom att öppna luckan på undersidan av fällan och dra den röda spännhävarmen nedåt. Placera betet så långt bak på utlösningsplattan som möjligt. Släpp utlösaren först när du har satt betet på plats. Annars kan du fastna med fingrarna i fällan. Placera fällan i en miljö där det finns möss. Vi rekommenderar att fällan placeras på golvet mot en vägg då möss föredrar att röra sig längs väggar. Kontrollera fällan regelbundet. Om den röda hävarmen inte längre befinner sig i den låsta positionen visar detta att en mus har fångats. Ta bort musen genom att öppna luckan på undersidan av fällan och dra den röda spännhävarmen nedåt. Musen ramlar ur fällan.

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ