Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Munvård / Tandblekning

Tandblekning

Få vitare tänder

Tandblekning kan göras om du fått fläckar eller missfärgningar på dina tänder. Att få missfärgningar på sina tänderna är vanligt och det kan finnas flera olika orsaker till att man får det. Vissa livsmedel som tex kaffe, te och vin kan ge missfärgningar. Även tobak är en vanlig orsak till att tänderna blir missfärgade. Tandblekning är ett sätt att få bort fläckar och missfärgningar. Det finns olika produkter och metoder för tandblekning.

Tandblekning på Apotek 365

På Apotek 365 har vi flera olika produkter för dig som bleka dina tänder. Här hittar du allt från UV, aktivt kol och tandkräm som kan bleka dina tänder. Tandkrämer med slipeffekt kan få tänderna att se vitare ut. I gelen iWhite instant finns ämnen löser upp fläckar utan slipning och COCO är ett aktivt kol som får tänderna att bli vita igen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ