Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Munvård / Tandblekning / Simplesmile Tandblekningspenna

Varumärke Simplesmile

Tandblekningspennan innehåller 2ml av vår helt nya Triple Boost Max Gel, som används tillsammans med de munskenorna som är individuellt formade med varmt vatten. Gelen innehåller PAP (ε-fthalimido peroxi hexansyra) + natriumbikarbonat + kokossulfat som arbetar tillsammans för den mest effektiva peroxidfria tandblekningsbehandling som finns tillgänglig. PAP är en organisk persyra som resulterar i en hög grad av oxidation. Oxidation är nödvändig för blekningsprocessen eftersom den neutraliserar organiska bindningar som orsakar missfärgningar i tänderna. Den frisätter däremot ingen väteperoxid och gelén är 100% peroxidfri.

Märke Simplesmile
EAN 7350064168301

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ