Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Trind nagelvård och hudvård på Apotek365

Nagelvård och hudvård med expert produkter

Sköra och skadade naglar är svårt att åtgärda. Trind är ett varumärke som med sina specialiserade produkter inom nagelvård och hudvård blir ett av de bästa valen ni kan göra för att åtgärda denna typen av problem. Mer än 20 års erfarenhet och expertis ligger bakom Trinds produkter och här på Apotek365 köper ni till bra priser och snabb leverans. Ta tag i dina nagelproblem och hitta lösningen med Trind nagelvård.

Start kit för dig med torr och tunna naglar

Trind har et bra start kit för dig som vill komma igång med bra nagelvård. Du får tre olika produkter som kan stärka dina naglar och få dem att se fina ut på bara några veckor. Nail Magic Buffer polerar nagelplattan och stimulerar tillväxten. Nail Balsam återfuktar och återställer fuktbalansen till dina naglar. Nail Repair använder du med fördel tillsammans med Nail Balsam och är en effektiv nagelstärkare som kan ge dig starkare och flexiblare naglar. På bara två veckor kan du uppnå märkbara resultat, en väldigt bra produkt som vi på Apotek365 varmt kan rekommendera dig att testa.

Andra bra Trind produkter

Trind har flera bra produkter och en del kan hjälpa dig med torr hud på både händer och fötter. har du torra och spruckna hälar så är Cracked heel repair ett perfekt Krämen återfuktar hård och sprucken hud vilket kan återställa din fötter.

Nagelsvamp och svampinfektioner

Trind Fungal Nail Serum är ett unikt medel som är framtaget för att råda bot på problem som nagelsvamp. Detta är ett serum som arbetar sig in nagel för att skydda och förebygga spridning av nagelsvamp.

Trind har professionella produkter för er som vill ta hand om era naglar extra väl och lägga extra omsorg på att ha fina, friska och starka naglar. Köp på Apotek365 till bra priser.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ