Mina recept

Varukorgen är tom

 

Tjärschampo för hår på Apotek 365

Vad är tjärschampo för hår? Tjärschampo är en hårvårds produkt som i regel är gjort av tjära som utvinns av tall. Tjärschampo har flera fördelar och kan vara en bra hjälp mot tex mjäll, håravfall, fet hårtyp och utslag som ger tex skorv eller klåda i hårbotten.

Tjärschampo kan även främja blodcirkulationen till hårbotten och stimulera öppningen av porer. Nackdelen med tjärschampo kan eventuellt vara den speciella doften som schampot har, en del älskar den andra tycker den luktar lite illa.

Köp Tjärschampo på Apotek 365

Här på Apotek365 kan ni köpa ett finskt tjärschampo till ett förmånglit pris. Tervaschampo som det heter på finska finns att köpa i 500 ml flaskor och vill spara lite extra på ert köp så välj ett 2-pack så blir det ännu billigare.

Fördelar med tjärschampo

- Tjärschampo är främjande mot håravfall.

- Stärker hårfollikeln.

- Tjära är främjande mot mjäll.

- Tjärschampo kan effektivt bekämpa fet hår typ.

- Främjande mot utslag i hårbotten.

- Stimulerar öppningen av porerna.

- Stimulerar hudregenerering.

- Ökad blodcirkulation stimuleras.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ