Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Nyponkapslar med Rosenoider

Litomove till bra kampanjpris på Apotek365

Just nu kan ni köpa Litomove nyponkapslar till ett extra bra pris här på Apotek365. Litomove innehåller mycket C-vitamin och är ett kärnfritt nyponpulver med Rosenoider. Det kan vara bra för leder, stress och bidra till broskets normala funktion i kroppen. C-vitamin kan bidra till att skydda cellerna mot oxidativ stress och med Litomove får man i sig 100% av det rekommenderade dagliga behovet och intaget av C-vitamin.

Mer om Litomove

Litomove kommer från vilda handplockade strandnypon från Chile. Man torkar nyponen och maler de sedan till ett pulver, allt görs enligt en patenterad metod här i Sverige. Litomove kan man äta när som helst och behöver inte intas vid ett specifikt tillfälle men gör det gärna i samband med en måltid. Kapslarna och dess gelatin kommer från nötdjur och passar därför inte till veganer.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ