Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

MSM Alavis 1000g

Här köper ni MSM till bra priser!

Ett tips till er som vill köpa MSM är att testa MSM Alavis 1000g. Detta är 100% ren MSM och är ett fodertillskott till bland annat djur. MSM Alavis kan användas av alla djur och stärker bland annat immunförsvar och ger kroppen tillskott av organiskt bundet svavel. Organiskt svavel hjälper kroppen bygga upp och reparera sig, det har även antiinflammatoriska egenskaper. Det är också en viktig byggsten för kroppens produktion av bland annat protein, enzymer och hormoner. MSM har i studier visat på prestationsökningar och att musklerna återhämtar sig snabbare

MSM pulver och dosering

Ofta räknar man utifrån vikten och man ska börja försiktigt och öka doseringen efterhand.

Dosering häst

Första tio dagarna 40 gram (9 tsk) per dag, sedan 20 gram per dag (4 tsk) fortsättningsvis. Till ponny ger man en något mindre dos, ca 30 gram (6 tsk) första tio dagarna och fortsättningsvis 15 gram (3 tsk) om dagen i underhållsdos.

Hund och katt, dosen baseras på vikt

Upp till 10 kg: 1 gram/dag

10-20 kg: 1-2 gram/dag

20-30 kg: 2-3 gram/dag

30-40 kg: 3-4 gram/dag

50 kg och uppåt: 5 gram/dag

1 kryddmått = 1 ml = 1 gram

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ