Mina recept

Varukorgen är tom

 

Klippoteket rabatt på Apotek 365

Köp Klippoteket hårvårdsprodukter extra billigt med rabattkod!

Just nu får du 10% i rabatt på alla Klippotekets produkter med rabattkoden KLIPPO10. Köp schampo, balsam, tvål, arganolja och mycket annat från Klippotekets populära sortiment.

Mer om Klippoteket

Klippoteket startade redan 1970 med egna produkter. Högsta kvalité till bra priser är lite av ett måtto när det kommer till Klippotekets produkter. Sedan dess har man fått fram flera kompletta serier som Argan Oil och Silverserien till specialprodukter som torrshampoo och utväxtsprayer.
Produkterna tar man fram tillsammans med sina kompetenta och proffesionella frisörer som ni hittar i salonger runt om i landet. En bra produkt är viktig att kunna stå för när man ska använda den på frisörsalongen. 

Passa på att fynda Klippoteket här på Apotek 365 och använd rabattkoden KLIPPO10

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ