Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Klamydiatest till bra pris på nätet

Här köper ni klamydiatest för kvinnor

Ett bra och säkert klamydiatest på Apotek365 som ger dig svar på bara några minuter om du har en klamydia infektion. Detta klamydiatest är ett bra och säkert sätt att upptäcka om du har drabbats av en infektion. Ett klamydiatest för kvinnor som du utför hemma. Om man inte upptäcker klamydia i tid kan det orsaka långsiktiga problem som tex infertilitet och bäckeninfektioner. Om du får ett positivt svar är det viktigt att direkt ta kontakt med läkare för att få vård.

- Samma säkra resultat som hos läkaren

- Kan förhindra infertilitet och andra gynekologiska problem

- Smärtfritt och enkelt att använda

- Enkelt och säkert hemmatest för klamydia

- Klamydiatest endast för kvinnor

Vad är klamydia

Klamydia är en av de vanligaste könssjukdomarna och överförs framförallt vid oskyddat samlag. Det är en bakterie som sätter sig i urinröret, slidan och analen vilket gör att det också kan svida lite när man kissar om man blivit infekterad. Behandling görs med antibiotika så om du upptäcker att du fått infektionen är det viktigt att kontakta läkare omgående för behandling. Ett råd är att vänta i cirka en vecka efter tillfället då du misstänker att du eventuellt blivit smittad.

Fakta om klamydia

5 % av alla kvinnor i åldern 18–22 år har klamydia

4 % av alla gravida är smittade med klamydia

Över 60 000 personer är smittade med klamydia

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ