Mina recept

Varukorgen är tom

 

Handsprit på apotek 365

Det finns fortfarande handsprit att köpa på apotek 365!

Handsprit råder det brista på men på Apotek365 finns det fortfarande handsprit och anti-bakteriella medel att köpa. Det går att välja mellan olika storlekar och typer av rengöringsmedel. Vanlig handsprit finns kvar i små pocket modeller som är praktiska att ta med sig överallt i fickan eller väskan. Spreja händerna med jämna mellanrum och speciellt innan ni äter. Rena händer är det bästa sättet att hålla smitta och sjukdomar borta. Handspriten är just nu slut på de flesta apotek runt om i Sverige och det råder stor brist på handsprit. Vi har just nu endast vår minsta version tillgänglig på apotek 365.

Antibakteriellt medel från Hygiene of Sweden

Ett tips på ett bra rengöringsmedel är produkter från Hygiene of Sweden. En bioprodukt som rengör skonsamt men effektivt. Hygiene of Sweden är ingen vanlig handsprit utan ett alkoholfritt och naturligt alternativ. Hygiene of Sweden har gjort flera kliniska studier som visar på att deras produkt har effekt på både virus och bakterier. Nyligen skrev Hygiene of Sweden avtal med kinesiskt apotek då deras produkt har effekt på det som kallas enveloped viruses (dvs samma virustyp som Covid-19). På Apotek365 Hygiene of Sweden produkter, det finns ett startkit med dispenser och 2 liter antibakterillt rengöringsmedel. Perfekt för företag som vill kunna erbjuda handrengöring för sin personal på arbetsplatsen. Det finns även en mindre pocket modell som innehåller 10 ml handrengöring, perfekt att ha med i sin ficka eller i väskan.

Så undviker du Coronavirus

Bästa sättet att undvika alla virus och sjukdomar som tex Coronaviruset är att hålla sin händer rena och undvika direkt kontakt med andra människor. Dörrhandtag är en yta där det samlas bakterier och virus. Ett par bra tips för att undvika att bli smittad av tex Coronavirus är;

• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. 

• Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk. 

• Undvik att röra vid ansiktet eller ögon. 

• Använd handsprit.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ